Niko neće dobiti otkaz na RTV Vojvodina zbog priloga o Ejmi Vajnhaus!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko neće dobiti otkaz na RTV Vojvodina zbog priloga o Ejmi Vajnhaus!

naslov: 
Niko neće dobiti otkaz na RTV Vojvodina zbog priloga o Ejmi Vajnhaus!



excerpt: 
Odgovorni za "tehničku grešku" koja se potkrala, kada je uz prilog o preminuloj pevačici emitovana pesma "Ti propadaš jer se drogiraš" biće kažnjeni...


autor: 
svet.rs


izvor: 
Puls


tekst clanka: 
U dnevniku RTV Vojvodine pre nekoliko dana emitovan je prilog u kome otac pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus, Mič, priča o knjizi koju piše o njenom životu, a tom prilikom načinjena je "tehnička" greška pa je prilog pratila pesma izvesne Minele "Ti propadaš jer se drogiraš". Nekoliko dana je prošlo otkako je ovaj prilog na RTV Vojvodina emitovan, a iako je vest uzdrmala javnost, iz te medijske kuće danas je saopšteno da odgovorni za ovu tehničku grešku neće biti otpušteni, već će na adekvatan način biti sankcionisani: "U pitanju je tehnički propust. RTV Vojvodina i dalje radi na istraživanju slučaja. Oni koji su tog dana bili nadležni na uređivanju dnevnika i priloga koji su se emitovali biće na određeni način kažnjeni. Otkaza neće biti, ali će određene sancije ipak biti sprovedene", rekla je Ivana Tadić, PR Radio Televizije Vojvodine.
Podsetićemo, ovo nije prvi put da se ovoj TV stanici potkrade ovako gruba "tehnička greška" - pre nekoliko meseci emitovali su "uživo" emisiju sa tragično nastradalim pevačem Darkom Radovanovićem, koji je nekoliko dana pre toga izgubio život. A još uvek se pamti i prepričava skandalozni potpis vesti o poseti Vladimira Putina Srbiji, kada je, umesto "potvrda prijateljstva", na ekranu stajalo - potvrda neprijateljstva. Hoće li javni servis prestati da pravi ovako grube greške, ili, hoće li barem prestati da zahteva da se za ovakav program plaća pretplata?!



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Karleušin PR: Ceca i Ivana Žigon su me celo leto zabavljale!!!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011

naslov: . Karleušin PR: Ceca i Ivana Žigon su me celo leto zabavljale!!!. . . . excerpt: . Na svom Fejsbuk profilu Zoran Birtašević postavio je danas link na Youtube snimak pevačice Cece...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.