Mali grad za Ejmi na Kalemegdanu

Izvor: Blic, 13.Maj.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali grad za Ejmi na Kalemegdanu

Ejmi Vajnhaus će svoju dugo očekivanu turneju otvoriti u Srbiji gde će 18. juna nastupiti na Kalemegdanu u okviru muzičkog serijala „Tuborg Ultimate Summer“! Agent slavne britanske pevačice Pol Frenklin potvrdio je “Avalon” produkciji da će njen nastup u Beogradu biti svojevrsna premijera turneje koja, kako navode britanski mediji, ujedno prethodi novom albumu. Uz Ejmi, na velikom koncertnom spektaklu nastupiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i američki hitmejker Mobi, ali i regionalni bendovi “Elemental”, “Zemlja gruva” i “Bei The Fish” sa gošćom Karolinom Gočevom.

Ejmi će sa bendom i menadžmentom u Beograd stići privatnim avionom, vrlo verovatno i dan pre koncerta.

Takođe, na Kalemegdanu, iza bine, biće izgrađen poseban deo bekstejdža, pravi mali grad na 600 metara kvadratnih za nju i devetočlani bend koji će biti fizički ograđen i zatvoren od ostatka bekstejdža koji će zauzimati čitavih 2.000 kvadratnih metara.

Njen deo bekstejdža imaće više različitih klimatizovanih garderoba sa novim nameštajem, banketnim stolovima sa pažljivo odabranim keteringom i muzičkim haj-faj uređajima. Tu će biti i mali restoran, parking za limuzine, posebni toaleti za Ejmi od unikatne keramike, a sve će se graditi u velikim brodskim kontejnerima koje sve zvezde koriste za pravljene bekstejdža.

Bend koji dolazi s njom čine muzičari koji je dosta dugo poznaju i rade već godinama s njom, gde se svakako već kao prave zvezde izdvajaju i njeni prateći vokali Zalon i Hešima, koji su na Jutjubu već postavili svoje video-blogove na kojima se vidi deo atmosfere sa prošlih nastupa u Brazilu.

Inače, neke od svetskih novinskih agencija već su potvrdile prisustvo svojih predstavnika u Beogradu, a imajući u vidu da ulaznica obezbeđuje koncerte dve velike svetske zvezde iste večeri uz pravi mini-festival regionalnih zvezda u uvodnom delu večeri, kao i činjenicu da se prosečne cene ulaznica za ovogodišnje koncerte Ejmi Vajnhaus kreću od 60 do 100 evra, u Beogradu se očekuje i veliki broj posetilaca iz cele Evrope. Pored Srbije, koja je prva po redu na kalendaru turneje, popularna pevačica će ovog leta nastupiti još u Grčkoj, Španiji, Italiji, Švajcarskoj, a potvrdila je i nastup na velikom "Sziget” festivalu.

Očekuje se da će Ejmi pred beogradskim fanovima uživo izvesti i neke pesme sa novog albuma, naslednika čuvenog „Back to Black", kojim je obezbedila status prve dame savremene scene i zaradila čak pet Gremija. Tačan datum izlaska albuma još uvek nije poznat, ali pojedini londonski mediji tvrde da je već praktično završen.

Zanimljivo je i da britanski tabloidi koji su donedavno bili opsednuti skandalima iz privatnog života jedne od najubedljivijih pevačica našeg vremena danas redom pišu afirmativne tekstove o njenom novom izgledu i zdravom životu. Muzički magazin „NME" nazvao je to „paklom za taboide", koji su redom priznali da Ejmi deluje bolje nego ikad. Tako tabloid „San" tvrdi da Ejmi „izgleda srećnije i zdravije nego ikad", dok je „Miror" opisuje kao „blistavu dok se vraća iz studija posle dugo očekivanog povratka pevanju". Kako Ejmi izgleda i zvuči ove godine na velikim pozornicama, publika na Kalemegdanu premijerno će videti već 18. juna.

Povezane vesti: U prodaji 22.000 karata za nastup Ejmi Vajnhaus Karte za Ejmi Vajnhaus 3.300 dinara Mobi peva sa Ejmi na Kalemegdanu Ekskluzivno: Ejmi Vajnhaus 18. juna na Kalemegdanu Humanitarni koncert za malu Enu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali grad za Ejmi na Kalemegdanu

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2011

Ejmi Vajnhaus će svoju dugo očekivanu turneju otvoriti u Srbiji gde će 18. juna nastupiti na Kalemegdanu u okviru muzičkog serijala „Tuborg Ultimate Summer!

Nastavak na medio.rs...

Ejmi Vajnhaus 18. juna na Kalemegdanu!(VIDEO)

Izvor: S media, 13.Maj.2011

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus svoju će dugo očekivanu turneju otvoriti u Srbiji na koncertu 18. juna na Kalemegdanu u okviru muzičkog serijala „Tuborg Ultimate Summer“!..Uz Ejmi, na velikom koncertnom spektaklu nastupiće i američki hitmejker Mobi, ali i regionalni bendovi “Elemental”,...

Nastavak na S media...

Ejmi Vajhaus počinje turneju u Beogradu

Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Maj.2011

Kontraverzna britanska pevačica Ejmi Vajhaus (Amy Winehouse) svoju dugo očekivanu turneju započeće koncertom u Srbiji, 18. juna na Kalemegdanu, u okviru muzičkog serijala "Tuborg Ultimate Summer", najavila je danas "Avalon produkcija". Agent pevačice Pol Frenklin (Paul Franklin) potvrdio je...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Ko sve nastupa pre Ejmi?

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Maj.2011

Ejmi Vajnhaus će svoju dugo očekivanu turneju otvoriti u Srbiji, 18. juna, na Kalemegdanu u okviru muzičkog serijala "Tuborg Ultimate Summer". ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.