Karta za Ejmin BG koncert 500 funti

Izvor: B92, 25.Jul.2011, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karta za Ejmin BG koncert 500 funti

Beograd -- Na sajtu aukcijske kupovine preko interneta "e-bay" u prodaji se pojavila karta s poslednjeg koncerta Ejmi Vajnhaus održanog u Beogradu. Početna cena 500 funti.

Poslednji koncert britanska pevačica, koja je u subotu pronađena mrtva u Londonu, imala je 18. juna na Kalemegdanu.

Karta koja je na "e-bay" ponuđena na aukcijskoj prodaji plaćena je po ceni od 3300 dinara i bila je za parter 2.

Beogradski koncert Ejmi Vajnhaus trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da predstavlja početak evropske turneje i povratak pevačice koja se dugo borila sa alkoholizmom i zavisnošću od droge.

Međutim, koncert je bio je pravi debakl, a snimci nastupa na Kalemegdanu obišli su svet.

To je bio poslednji zvanični nastup Ejmi Vajnhaus koja je u subotu, 23. jula, pronađena mrtva u svom stanu u Kamdenu, u severnom Londonu.

Iako je bilo najavljeno da će u ponedeljak 25. jula biti poznati rezultati autopsije koji bi trebalo da pokažu od čega je pevačica preminula, to će međutim biti poznato tek za 2 do 4 nedelje.
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.