Jedanaesta “Slobodna zona“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Nov.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedanaesta “Slobodna zona“ (VIDEO)

Filmski festival “Slobodna zona“ jedanaesti put biće održan u našem gradu od 5. do 10. novembra. Ove godine publika će moći da pogleda 11 filmova a projekcije će biti na dve lokacije. Organizatori najavljuju kvalitetne filmove od kojih i nekoliko premijera.
Dokumentarni film o poznatoj britanskoj pevačici koja je preminula Ejmi Vajnhaus otvoriće ovogodišnji festival “Slobodna zona“ koji će se održati >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Na repertoaru se nalaze, prema rečima, organizatora još mnoga ostvarenja koja su osvojila priznanja na filmskim festivalima.
Svečano otvaranje festivala je 5. novembra od 18:30 u bioskopu Vilin grad, dok od 20 sati iste večeri sledi film o Ejmi Vajnhaus. Filmovi će od 5. do 10. novembra biti prikazivani na dve lokacije, u Vilin gradu i Niškom kulturnom centru. Cena karte za projekcije u bioskopu biće 250 dinara osim za otvaranje kada će koštati 300 dinara. Karte za filmove koji će biti prikazivani u NKC koštaće 150 dinara. Celokupan program nalazi se na sajtu festivala www.freezonebelgrade.org.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Festival „Slobodna zona“ od 5. do 10. novembra

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Nov.2015

BEOGRAD - Jedanaesta "Slobodna zona" održaće se od 5. do 10. novembra u osam bioskopa u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. . . .Festival će biti svečano otvoren 5. novembra u 20 sati u Centru Sava, projekcijom dokumentarnog filma Ejmi reditelja Asifa Kapadije, portret pevačice i kantautorke Ejmi Vajnhaus...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.