Iscelitelj tvrdi da je svojim moćima spasio Ejmi Vajnhaus od poroka

Izvor: Blic, 29.Sep.2009, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iscelitelj tvrdi da je svojim moćima spasio Ejmi Vajnhaus od poroka

Piter Hipolajt, verski iscelitelj, tvrdi da je izlečio problematičnu pevačicu Ejmi Vajnhaus, za vreme njenog boravka na Karibima, ranije ove godine, prenosi "Dejli mejl".

Nakon što je provela neko vreme sa Hipolajtom na Sv.Lusiji, Vajnhaus ga je pozvala da dođe kod nje u Englesku da nastavi da joj pomaže u borbi sa njenim "unutrašnjim demonima".

Hipolajt tvrdi da je stao na put njenim porocima, tako što ju je izlečio od alkoholizma i zavisnosti od narkotika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Svojim isceliteljskim rukama sam je spasao. Takođe smo razgovarali o svemu i objasnio sam joj neke stvari", izjavio je Hipolajt za list "Hit".

"Ona je divna devojka i veruje u moje sposobnosti. Dolazim u Englesku da joj pomognem", rekao je iscelitelj o 26-godišnjoj pevačici.

Hipolajt je u intervjuu govorio o terapeutskim seansama sa Ejmi Vajnhaus, koja je zajedno sa suprugom postala zavisna od alkohola i droge.

"Zagrlio sam je, poljubio i spustio dlanove na njena ramena. Rekao sam joj da ne brine i tatim smo zajedno pevali. Kada dođem u Englesku koristiću isceliteljsku moć svojih ruku i psihološko isceljivanje da joj pomognem da se u potpunosti oporavi", rekao je Hipolajt, dodavši da će se njih dvoje zajedno moliti i ispijati čajeve sa antioksidansima.

Ipak, uprkos njenim pokušajima da sredi svoj život, izgleda da će pevačici biti potrebno mnogo vremena da se konačno reši loše slike kakvom je predstavljena u javnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.