EJMI OSTAVILA DVA MILIONA FUNTI, OSTALO SPISKALA NA DROGU

Izvor: Kurir, 06.Sep.2011, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EJMI OSTAVILA DVA MILIONA FUNTI, OSTALO SPISKALA NA DROGU

LONDON - Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus za sobom je ostavila imovinu vrednu dva miliona funti.

Iako je 2008. sa deset miliona funti bila na listi najbogatijih Britanaca Sandej tajmsa, vrednost njene imovine je poslednjih godina opala.

Ejmi Vajnhaus je bila vlasnica dve kompanije, "Čeri Vestfild" i "CW turing", koje danas zajedno vrede 2.012.000 funti. Izvor blizak pevačici rekao je da je Ejmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vajnhaus trošila hiljade funti na alkohol i drogu.

"Iako je trošila hiljade na piće, drogu i ljude u svom okruženju, i dalje je bila bogata devojka. Da se izborila sa alkoholom, skoro je sigurno da bi živela udoban život bez briga", kazao je taj izvor.

Album Ejmi Vajnhaus "Back To Black" nedavno je postao najprodavaniji album u Velikoj Britaniji u 21. veku. Album, objavljen 2006, prodat je u 175.000 primeraka od kada je pevačica 23. jula pronađena mrtva u njenom stanu u Londonu. Uzrok smrti još nije poznat.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ejmi Vajnhaus ostavila dva miliona funti

Izvor: NaDlanu.com, 06.Sep.2011

LONDON, 6. septembra 2011. (Beta) - Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus za sobom je ostavila imovinu vrednu dva miliona funti, objavio je Dejli star... LONDON, 6. septembra 2011. (Beta) - Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus za sobom je ostavila imovinu vrednu dva miliona funti, objavio je Dejli star.Iako...

Nastavak na NaDlanu.com...

Ejmi ostavila dva miliona funti, ostalo spiskala na drogu

Izvor: Glas javnosti, 07.Sep.2011, 07:12

LONDON - Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus za sobom je ostavila imovinu vrednu dva miliona funti...Iako je 2008. sa deset miliona funti bila na listi najbogatijih Britanaca Sandej tajmsa, vrednost njene imovine je poslednjih godina opala...Ejmi Vajnhaus je bila vlasnica dve kompanije, "Čeri Vestfild"...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.