Blejk Filder Sivil – u smrt zbog Ejmi?

Izvor: Mondo, 13.Avg.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blejk Filder Sivil – u smrt zbog Ejmi?

Bivši muž preminule pevačice Ejmi Vajnhaus, koji se protekle nedelje predozirao narkoticima i alkoholom, učinio je to nakon što je pročitao poruke koja mu je ona uputila pre smrti.

Blejk (30) je pre dve nedelje izašao iz zatvora u kome je boravio 12 meseci, zbog pljačke i posedovanja narkotika.

S obzirom na to da mu u zatvoru nije bila dozvoljena upotreba mobilnog telefona, on je po izlasku počeo da čita mejlove i poruke koje su mu u tom period pristizale, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i naišao na one koje mu je uputila Ejmi, prenosi britanski "San".

Njegova majka veruje da su upravo te poruke ono "što ga je gurnulo preko ivice".

Naime, pokojna pevačica svojevremeno mu je poslala poruku u kojoj ga je pitala da li bi on pristao da ona bude kuma njegovom petnaestomesečnom sinu Džeku. Tog momenta, prema rečima njegove majke, tuga za Ejmi ponovo se vratila, a on se vratio starim navikama koje su ga odvele u komu.

"Bojim se da je ovoga puta namerno sebi pokušao da oduzme život", izjavila je Blejkova majka.

Blejk je pronađen u komi u svom krevetu prošlog petka, sada se nalazi u bolnici na aparatima za održavanja života i u indukovanoj komi jer su mu brojni organi otkazali i njegovo telo to drugačije ne bi moglo da podnese.

Pre kobnog događaja prošlog petka, Blejk je rekao svojoj devojci Sari Aspin, sa kojm ima sina Džeka, "da mu Ejmi jezivo nedostaje".

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.