Bivši muž Ejmi Vajnhaus: Okrivljuju me za njenu smrt, 10 godina nosim teret

Izvor: B92, 15.Sep.2023, 09:35

Bivši muž Ejmi Vajnhaus: "Okrivljuju me za njenu smrt, 10 godina nosim teret"

Da je živa, pevačica Ejmi Vajnhaus bi napunila 40 godina, a tim povodom oglasio se njen bivši muž Blejk Filder-Sivila, koji je gostovao u jutarnjem programu "Dobro jutro Britanijo".

Njih dvoje su bili u braku od 2007. do 2009. godine, a Blejk je priznao da je u pevačicin život uveo heroin, zbog čega su mnogi Ejmini fanovi smatrali da je on delimično kriv za njenu smrt.

"Tužno je, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam htela da čestitam Ejmi rođendan. Užasno je što je nema. Stalno mislim na nju, mislio sam na nju ujutru kada sam joj čestitao rođendan. Bila mi je najbolja drugarica. Da nije bilo nekih stvari, mislim da bi ishod bio drugačiji. Sve se desilo prebrzo za nju. Bili smo mladi", rekao je on u emisiji.

"Moram da prestanem da nosim teret"

Zbog mržnje njenih fanova, Blejk se na neko vreme povukla iz javnosti.

"To je jedan od razloga zašto sam pristao da danas govorim. Okrivljuju me, i to je u redu. Ne mogu da promenim mišljenje i osećanja drugih o tome. Ali ja lično moram da prestanem da nosim taj teret, nosim ga više od 10 godina", rekao je on i dodao:

"Ja sam jedina osoba u celoj priči koja se smatra krivom. Pokušao sam da kažem kako sam napravio neke velike greške. Ali imao sam 20 godina i bio sam zavisnik od droge. Nisam znao kako da očistim sebe, a kamoli nekog drugog“, rekao je on.

Ejmi i Blejk venčali su se 2007. godine u Majamiju, posle dve i po godine veze pune raskida i pomirenja. Sledeće godine, Blejk je završio u zatvoru zbog napada na vlasnika paba. Na dodeli Gremija, Ejmi ga je pozdravila rečima "za mog Blejka, zatvorenika“. Odmah po izlasku iz zatvora podneo je zahtev za razvod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.