Izvor: Kontra magazin, 19.Jan.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amy Winehouse pokreće svoju izdavačku kuću

Amy Winehouse pokreće svoju izdavačku kuću kako bi objavila prvi album svoje kume, Dionne Bromfield, koja ima samo 13 godina. Prema navodima medija Amy će na pokretanje izdavačke kuće potrošiti million funti a prvo izdanje biće pomenuti album koji će se u prodaji pojaviti u martu. Ubeđena da je njena kumica sledeći veliki taletant Velike Britanije obezbedila joj je duete sa umetnicima kao što su...

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Amy izdaje kumče

Izvor: Popboks, 19.Jan.2009

Amy Winehouse će pokrenuti sopstvenu izdavačku kuću, a prvi izvođač čije će izdanje objaviti je njeno kumče, 13-godišnja Dionne Bromfield. Album bi trebalo da se pojavi u martu, a osim Amy među gostima će biti Lady GaGa, Lemar i finalista X Factora Eoghan Quigg.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.