Izvor: RuskaRec.ru, 03.Mar.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova upozorila američkog ambasadora da je „opasno“ posećivati MSP RF

„Ulazim u MSP. Prema meni ide ambasador SAD u Moskvi Džon Teft. 'Izlažete se opasnosti kada razgovarate sa rusim diplomatama, a šta ako CNN sazna?' Tim sam mu rečima poželela dobro jutro“, napisala je Zaharova na svojoj Fejsbuk stranici. U Americi se nastavlja skandal oko kontakata administracije predsednika Donalda Trampa sa predstavnicima Rusije, pa i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << ruskim ambasadorom u Vašingtonu Sergejem Kisljakom. Svoj položaj je već napustio savetnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Majkl Flin koji je priznao da nije preneo Beloj kući detaljnu inforimaciju o razgovorima oko antiruskih sankcija sa ruskim ambasadorom 2016. godine. Sam savetnik i drugi predstavnici tima Trampa su to demantovali. Kasnije se u The Washington Post-u pojavila informacija da je glavni tužilac SAD Džef Sešns prošle godine kao senator koji podržava kampanju Trampa dva puta razgovarao sa ruskim ambasadorom Kisljakom, zbog čega su lideri demokrata u Predstavničkoj palati Kongresa SAD i Senatu tražili njegovu ostavku. Marija Zaharova je nedavno na Fejsbuku takođe pokazala kako američki novinari budno motre na rusku ambasadu u Vašingtonu. „Pogledajte kako 'špijuniraju' ruske diplomate u Vašingtonu. Mora da je novinar televizije Fox News-a":
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Zaharova ambasadoru SAD: A šta ako sazna CNN?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2017

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u šali je upozorila američkog ambasadora u Moskvi Džona Tefta o "opasnosti" od kontakata sa ruskim diplomatama...- Dolazim u Ministarstvo spoljnih poslova. U susret mi ide američki ambasador u Moskvi Džon Teft. "Dovodite sebe u opasnost...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.