Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 17:19

VUČIĆ PISMOM ČESTITAO POBEDU PUTINU Upoznao ga sa teškom situacijom na KiM: Značajni politički izazovi su pred Srbijom (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, kome je uručio pismo za predsednika Rusije Vladimira Putina, u kome mu čestita izbor za predsednika Rusije i objašnjava tešku situaciju sa kojom se suočava srpski narod na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ ČESTITAO PUTINU NA UBEDLJIVOJ POBEDI! Predsednik se na originalan način obratio ruskom LIDERU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024

Na izborima u Rusiji, koji su održani od 15. do 18. marta Putin je osvojio 87,28 odsto glasova...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, kome je uručio pismo za predsednika Rusije Vladimira Putina, u kome mu čestita izbor za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.