Svečlija sklonio bilbord sa zaslužnim Srbima i Putinom, pa zapretio VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 15:34

Svečlija sklonio bilbord sa zaslužnim Srbima i Putinom, pa zapretio VIDEO

Dvojica kosovskih ministara Dželjalj Svečlja i Eljbert Krasnići izašli na teren da izbliza vide uklanjanje bilborda sa fotografijama počasnih građana Zvečana.

Svečlja je snimak uklanjanja bilborda, na kojem su se nalazili likovi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, srpskog ambasadora u Vašingtonu Marka Đurića, ruskog predsednika Vladimira Putina i najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, objavio na svojim društvenim mrežama.

On je tom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prilikom rekao da će jedini simbol Srbije na tzv.Kosovu biti njena ambasada u Prištini.

"U Zvečanu su danas uklonjeni nelegalni bilbordi sa simbolima i slikama diktatora i agresora, koji su neprihvatljivi u Republici *Kosovo“, istakao je on.

Kako je naveo, takozvano Kosovo je jasno definisano zbog svojih "demokratskih vrednosti i evroatlantske orijentacije, dok kao institucije ostaje posvećeno zakonu i redu i primeni ustavnosti u svakom delu naše zemlje".

"Ovi bilbordi i slike fašista i agresora poput Vladimira Putina i protivnika naše države neće naći mesto u našoj državi", napisao je Svečlja.

Na ovom bilbordu, koji se nalazio na magistralnom putu Mitrovica-Leposavić, nalazili su se počasni građani opštine Zvečan. Pored dva predsednika, na bilbordu su prikazani i najbolji teniser sveta Novak Đoković, srpski ambasador u SAD Marko Đurić, humanitarac Milorad Arlov, akademik Zoran Krivokapić i političar Jugoslav Kostić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Vašington,   Vladimir Putin,   Novak Đoković,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvečan: Uklonjen bilbord sa slikama Putina, Vučića i Marka Đurića

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2024

Bilbord sa slikama počasnih građana Zvečana, među kojima su bili i Aleksandar Vučić i Vladimir Putin uklonjen je danas, u prisustvu ministara kosovskog MUP i administracije i lokalne samouprave Dželjalja Svečlje i Eljberta Krasnićija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vlasti albanskih separatista kod Zvečana uklonile bilbord sa likovima svojih saradnika Đokovićem i Putinom

Izvor: KMnovine.com, 25.Jan.2024

Vlasti albanskih separatista kod Zvečana uklonile bilbord sa likovima svojih saradnika Đokovićem i Putinom . . Dvojica takozvanih "ministara" pri sistemu albanskih separatista izvesni Dželjalj Svečlja i Eljbert Krasnići, izašli su na teren da izbliza likuju zbog...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.