Ruski ambasador: Nadamo se da neće biti tačke bez povratka

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ambasador: Nadamo se da neće biti tačke bez povratka

Ruski ambasador pri UN Vasilij Nebenzija izjavio je da je najvažniji prioritet da se izbegne rat u Siriji, ali nije isključio mogućnost rusko-američkog sukoba. On je zatražio da u petak bude održana sednica Saveta bezbednosti UN o vojnoj akciji koju SAD nameravaju da sprovedu u Siriji.

Nebenzija je rekao posle zatvorenog sastanka Saveta bezbednosti UN da je veoma zabrinut zbog opasne eskalacije situacije, agresivne politike i priprema koje sprovode neke vlade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Nadamo se da neće biti tačke bez povratka", kazao je ruski diplomata i dodao da SAD i njihovi saveznici treba da se uzdrže od napada na suverenu zemlju.

On je naveo da je rizik od eskalacije veći od Sirije, navodeći da se ruske snage nalaze u toj zemlji na poziv sirijske vlade.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Sirija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ruski ambasador: Nadam se da neće biti tačke bez povratka

Izvor: B92, 12.Apr.2018

UN -- Ruski ambasador pri UN Vasilij Nebenzija izjavio je da je najvažniji prioritet da se izbegne rat u Siriji, ali nije isključio mogućnost rusko-američkog sukoba...Nebenzija je rekao posle zatvorenog sastanka Saveta bezbednosti UN da je veoma zabrinut zbog opasne eskalacije situacije, agresivne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.