Rusi spremni: Odgovorićemo svim sredstvima

Izvor: B92, 20.Avg.2023, 19:55

Rusi spremni: Odgovorićemo svim sredstvima

Ambasador Rusije u Belorusiji Boris Grizlov izjavio je da će napad treće strane na Minsk Moskva posmatrati kao napad na Rusiju.

On je naveo da će odgovor podrazumevati sva moguća oružana sredstva.

"Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin je jasno rekao da ćemo u okviru Savezne države, u slučaju napada na teritoriju Belorusije to smatrati napadom na Rusiju. Vojna doktrina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ruske Federacije podrazumeva u tom slučaju odgovor svim našim raspoloživim sredstvima naoružanja“, rekao je Grizlov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin,   Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PUTIN JE JASNO REKAO..." Moskva otkrila šta će se desiti u slučaju napada na Belorusiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023

Grizlov je naveo da će odgovor podrazumevati sva moguća oružana sredstva...Ambasador Rusije u Belorusiji, Boris Grizlov, izjavio je da će napad treće strane na Minsk Moskva posmatrati kao napad na Rusiju...⚡️Russian Ambassador to Belarus Boris Gryzlov said that Moscow would “consider an...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

RT: Rusija otkriva kako bi odgovorila na napad na Belorusiju

Izvor: Vostok.rs, 21.Avg.2023, 14:33

 . Rusija će svaki napad na Belorusiju tretirati kao akt agresije na sebe, koristeći sve svoje vojne sposobnosti da uzvrati, upozorio je izaslanik Moskve u toj zemlji.. U razgovoru za belorusku STV, Boris Grizlov, koji je ranije bio ministar unutrašnjih poslova Rusije, upozorio je sve treće...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.