PRONAĐEN TELEFON UBICE RUSKOG AMBASADORA: Mogao bi da reši ubistvo, ali postoji jedan veliki problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐEN TELEFON UBICE RUSKOG AMBASADORA: Mogao bi da reši ubistvo, ali postoji jedan veliki problem

Turska policija je javila kako su pronašli telefon ubice ruskog ambasadora u Ankari, imaju jedan veliki problem ..

Na prvi pogled izgleda kao nešto veoma jednostavno, a problem je postao noćna mora turskih operativaca- niko ne može da otključa telefon teroriste..

Tuska policija tražila je pomoć od ruskih agencija da otkriju PIN kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi uspeli da dođu do dokumenata u telefonu, ali uzalud. Bez četvorocifrene cifre sadržaj telefona ostaje misterija.

Foto: Tviter/Conflict News

Do sada svi pokušaji da se otključa telefon do sada su bili neuspešni. Ni ruski ni turski obaveštajci nisu uspeli da ga otključaju, a za pomoć su zamolili i kompaniju Epl, koja im do sada nije pomogla oko rešavanja ovog slučaja.

Ruski ambasador u Ankari Andrej Karlov je ubijen ovog ponedeljka pošto ga je dok je držao govor povodom otvaranja izložbe fotografija "Rusija u očima Turaka" ubio dvadesetdvogodišnji Mevlut Mert Altintas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pronađen telefon ubice ambasadora, ali ga ne mogu otključati

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2016

ANKARA - Turska policija je javila kako su pronašli telefon Mevluta Merta Altintasa, ubice ruskog ambasadora u Ankari, ali da imaju jedan veliki problem...Na prvi pogled izgleda kao nešto veoma jednostavno, a problem je postao noćna mora turskih operativaca, jer niko ne može da otključa telefon...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.