Ima li Srba u Srbiji

Izvor: TvojPortal.com, 17.Sep.2011, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li Srba u Srbiji

/press online/ - Ima li Srba u ovoj sobi - vikao je ruski ambasador Konuzin na učesnike Beogradskog bezbednosnosnog foruma. „Ima li Srba u Srbiji", morao bi da vikne svaki normalan čovek u zemlji čije javno mnjenje s mirom budističkog sveštenika dočekuje vesti o konačnom otimanju Kosova.


Šizofrena situacija u kojoj režim Borisa Tadića svoju diplomatsku nesposobnost plaća strašnim državnim >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << porazom - a istovremeno nas u medijima ubeđuje kako novo nacionalno poniženje nema ama baš nikakvu alternativu - za krajnji rezultat mora imati bar još jedan krug politikantskog besmisla.
U najdramatičnijoj spoljnopolitičkoj situaciji u kojoj se Srbija našla još od 1999. godine, suočeni sa sad već izvesnim ekonomskim kolapsom, a pritisnuti skorim izborima i posledičnim saznanjem da bi već sledeće jeseni „luj viton" cipele mogli zameniti zatvorskim bukagijama, dosistički tvrdolinijaši, u stvari, i nemaju previše izbora. Oni, naprosto, moraju iz rukava da izvuku svoja dva poslednja aduta. Najpre mrtvog Đinđića, a onda i „fijat".
Elem, kad je „zemunac" Miloš Simović ovog ponedeljka u Specijalnom sudu najavio da će prvom sledećom prilikom otkriti ko su politički nalogodavci i inspiratori streljanja premijera Đinđića, on je samo objavio početak predizborne kampanje. Vrlo prljave kampanje. Kampanje u kojoj će tamo negde odmah posle Nove godine, šifrovani mediji, sve pozivajući se na mafijaškog insajdera, otkriti da su za sve krivi Voja i Toma! Kampanje čiji će start označiti naslov koji će, otprilike, glasiti ovako: „Koštunica nalogodavac, Nikolić znao da se sprema atentat"... Nekako u isto vreme u režimskim medijima pojaviće se i jedna druga, mnogo lepa vest. Biće, naime, objavljeno da su Italijani u Kragujevcu završili montažu najnovijeg „fijata" koji će se 2013. izvoziti u cirka pola miliona komada. I sve to, naravno, samo ako još jednom glasamo za dosiste koji, evo, samo što nisu, koji su na korak da od Srbije naprave obećano, rajsko naselje...Ostatak teksta pročitajte na linku

dragan j. vucicevickolumnapress online
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.