Čepurin: Bog nije u snazi, nego u istini

Izvor: Studio B, 09.Nov.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin: Bog nije u snazi, nego u istini

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izrazio je zadovoljstvo zbog današnje odluke Generalne konferencije UNESKO da ne primi Kosovo u tu organizaciju, navodeći da je oduševljen poslom koji je obavila Srbija.

"Oduševljen sam tim poslom koji su obavili Srbija, srpsko rukovodstvo i svaki Srbin, da bi se sprečila nepravda. Potvrđuju se reči svetog Aleksandra Nevskog da Bog nije u snazi, nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u istini", rekao je Čepurin Tanjugu.

Ruski ambasador je naglasio da su Srbi još jednom pokazali da imaju hrabro srce, puno strpljenja i snažan duh i izrazio nadu da će rezultat glasanja u Parizu dati pozitivnu dinamiku obnavljanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije.

Na Generalnoj konferenciji UNESKO 92 države članice glasale su za prijem Kosova, 50 je bilo protiv, a 29 uzdržano, dok je za odluku o prijemu bila potrebna dvotrećinska većina glasova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.