Bivši ambasador SAD: Najbolje mi je bilo u Rusiji

Izvor: Vostok.rs, 25.Okt.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši ambasador SAD: Najbolje mi je bilo u Rusiji

25.10.2015. -

Bivši ambasador SAD u Rusiji Majkl Makfol napisao je na društvenoj mreži Tviter da je najbolji posao u njegovom životu bio diplomatski rad u Moskvi.

„Voleo sam svoj posao ambasadora u Ruskoj Federaciji! Najbolji posao od svih koje sam ikada imao“, napisao je on na svojoj tviter stranici.

Majkl Entoni Makfol je američki politikolog, koji je od 2009. godine radio u administraciji američkog predsednika Baraka Obame, kao specijalni pomoćnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << predsednika i direktor za pitanja Rusije i Evroazije u Savetu za nacionalnu bezbednost pri Beloj kući.

Od 2012. do 2014. godine Makfol je bio ambasador SAD u Rusiji. U februaru prošle godine podneo je ostavku, objašnjavajući da želi više vremena da provodi sa svojom porodicom. Nakon toga vratio se profesorskom poslu na Univerzitetu Stenford u Kaliforniji. 
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.