SRPSKI TOP-MODEL: POBEDILA NEDA!

Izvor: Kurir, 06.Jun.2011, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI TOP-MODEL: POBEDILA NEDA!

Može biti samo jedna! Od 2.000 devojaka koje su konkurisale, 30 njih koje su ušle u uži krug, sve se svelo na 15 koje su se tri meseca borile za laskavu titulu srpskog top-modela! Tri koje su opstale, izdržale rigorozne pripreme i naporne treninge, ishranu svedenu na zeleniš i čorbice, večeras su u studiju drhtale od uzbuđenja.

Može biti samo jedna!

Od 2.000 devojaka koje su konkurisale, 30 njih koje su ušle u uži krug, sve se svelo na 15 koje su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tri meseca borile za laskavu titulu srpskog top-modela! Tri koje su opstale, izdržale rigorozne pripreme i naporne treninge, ishranu svedenu na zeleniš i čorbice, večeras su u studiju drhtale od uzbuđenja.

Milica Đorđević, Neda Stojanović i Bojana Banjac prošetale su impozantnom scenografijom, dok je pevala Aleksandra Radović. Prvo u haljinama, a posle u kupaćim kostimima. Nema šta, opasno izgledaju. Ipak, došlo je vreme da se jedna po jedna polako liferuju. Prva je otpala Milica. Otišla je s osmehom na licu i odmah se bacila porodici u zagrljaj. Ostale su samo dve. A, svi znamo da može biti samo jedna...

Posle više od pola sata iščekivanja, žiri je doneo najtežu odluku u toku takmičenja. Pobednica je Neda! Palo je grljenje, ljubljenje i čestitanje.

- Presrećna sam zbog pobede. Isplatio se sav trud koji sam uložila. Nadala sam se, ako žiri ne primeti sav moj trud, da će ga bar primetiti kreatori. Hvala žiriju, ali moram da kažem da sam najvećim delom ja zaslužna za ovo što mi se desilo večeras - rekla je za nas list pobednica Neda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.