Ožalošćena: Aleksandra Radović kritikuje javnu scenu

Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožalošćena: Aleksandra Radović kritikuje javnu scenu

Pevačica Aleksandra Radović, bivša članica žirija Pinkovih zvezda, posle odlaska iz talent šoua nastavila je da kritikuje i domaću muzičku scenu i medije.

Gostujući u “Premijeri”, ona je navela da “naša javna scena može da ožalosti čoveka”.

“Mnogo smo počeli da se bavimo tuđim životima. Muzika je postala nešto što se gleda, a ne sluša. Sve je na prilično niskom nivou, ja televiziju uopšte više ne gledam”, napominje Aleksandra.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ožalošćena: Aleksandra Radović kritikuje javnu scenu

Izvor: Svet, 29.Jan.2017

Pevačica Aleksandra Radović, bivša članica žirija Pinkovih zvezda, posle odlaska iz talent šoua nastavila je da kritikuje i domaću muzičku scenu i medije.. Gostujući u “Premijeri”, ona je navela da “naša javna scena može da ožalosti čoveka”.. “Mnogo smo počeli da se bavimo tuđim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.