LICEMER Aleksandra se gadi tabloida a hoce da zaradjuje preko njih

Izvor: medio.rs, 29.Dec.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LICEMER Aleksandra se gadi tabloida a hoce da zaradjuje preko njih

Dvolična Aleksandra Radović mnogo se gadi "žute štampe", ali zato joj ne predstavlja problem da ekipu Informera i novinare drugih tabloida pozove na promociju svog albuma kako bismo joj pomogli da promoviše nove pesme (?!)

Bahata pevačica, u čiji se najveći profesionalni uspeh ubraja i to što je nekoliko meseci sedela u žiriju "Pinkovih zvezda", na sopstvenu promociju kasnila je više od sat >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vremena. Za to vreme, mi, omraženi tabloidni novinari, strpljivo smo je čekali kako bismo uzeli izjavu. Umesto toga, najpre smo morali da preslušamo njene pesme i spotove. Međutim, ni posle tog napora, umišljena pevačica nije imala vremena za nas!

Taman kada smo pomislili da je konačno kucnuo čas da nam se domaćica večeri obrati i posveti nam svoje dragoceno vreme, Aleksandra nam je pokazala da ipak nismo dobrodošli:

Izvinite, ali ne dajem izjave za tabloide - rekla nam je Radovićeva kroz svoj namešteni osmeh.

Aleksandra, naime, ima princip da ne daje izjave za tabloide. Moš misliti! To joj, međutim, ne smeta da ono što radi reklamira upravo putem "žute štampe", ne bi li koji evro više strpala u džep. Isto kao što joj, danas tooooliko omraženi, narodnjaci nisu smetali nekada kada ih je izvodila po svadbama, kako tvrde njene kolege. No, o principima i ukusima ne vredi raspravljati. Barem ne kada je Aleksandra, pevačica, u pitanju.

P. S. Ime novog albuma ovom prilikom nećemo navesti, neka se Radovićeva reklamira u drugim, niskotiražnim i netabloidnim, novinama po svom ukusu. I neka nikada ne zaboravi dobro poznato pravilo: ono što nije objavljeno u tabloidima nije se ni dogodilo!

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.