Izvor: Luftika.rs, 17.Apr.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Aleksandre Radović u Novom Sadu

Nakon pet godina, pop pevačica poznata i po tome što je prvi ženski izvođač sa ovih prostora kojoj je pošlo za rukom da rasproda dva uzastopna koncerta u Sava Centru, Aleksandra Radović se ponovo vraća na scenu velikom turnejom „cARstvo” u sklopu koje će 20.maja u 20h, gostovati u dvorani SPENS.
Pored popularnih hitova sa prva tri samostalna albuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Aleksandre Radović, publika će po prvi put imati priliku da čuje i nove pesme sa njenog tek objavljenog, četvrtog studijskog albuma „cARstvo”.
Ovu poznatu pop pevačicu pratiće njen standardni bend ali će u nekim numerama biti i gostujućih muzičara koji će svojim umećem na instrumentima poput neia, trube ili harmonike oplemeniti njen nastup i upotpuniti veče.
PARTER  – 1500 dinara
TRBINE – 1300 dinara
GALERIJA – 1200 dinara
Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.