Finale Srpskog Top Modela u Zagrebu

Izvor: S media, 04.Jun.2011, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale "Srpskog Top Modela" u Zagrebu

Finale modnog šoua "Srpski Top Model by Ivana Stanković" održaće se večeras u 21 sat u Zagrebu. Do kraja su stigle Neda Stojanović, Milica Đorđević i Bojana Banjac, a samo jedna će postati broj jedan.

Šou će voditi Marija Kilibarda i Ivana Zarić, a žiri će se, kao i u protekla tri meseca, sastojati od Ivane Stanković, Nenada Radujevića i Miše Obradovića.

Finalno veče će svojim nastupima uveličati Marija Šerifović i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Aleksandra Radović.

Svi oni su u petak otputovali u Zagreb. Najbolja će biti proglašena u grandioznom studiju veličine preko 1000 kvadrata, opremljenim najmodernijom scenografijom i Led ekranima.

Ivana: Nijedna devojka nije pravi top model! (FOTO)

Top model: Neda, Bojana i Milica u superfinalu!

Top model: Ispala Kristina!

Finalistkinje su izuzetno uzbuđene pred finale, i atmosfera u Zagrebu je prilično usijana, prenosi Blic.

- Nemam tremu samo sam veoma uzbuđena. Ne razmišljam o tome da li ću pobediti, jer nikad ne očekujem previše - kaže pred finale Bojana Banjac.

Ni Milica se ne nada pobedi:

- Ovaj šou mi je mnogo pomogao, prezadovoljna sam, ali ne nadam se pobedi-iskrena ja Milica Đorđević.

Neda Stojanović, sa druge strane, veruje u svoj san.

- Zaista očekujem da budem pobednica, i zbog toga imam sve veću tremu kako se finale približava!

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.