Aleksandra Radović se oglasila nakon svađe sa Darom u Pinkovim zvezdama!

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Radović se oglasila nakon svađe sa Darom u Pinkovim zvezdama!

Svađa Aleksandre Radović i Dare Bubamare definitivno je nešto, što je obeležilo poslednje dve emisije takmičenja Pinkove zvezde.

Naime, dve pevačice u prethodne dve emisije Pinkovih zvezda, bukvalno su napravile haos, a nakon što je Dara Bubamara >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ispričala svoju verziju priče, oglasila se i Aleksandra koja smatra da problemi nastaju kada se nekome ukazuje na nedostatke: "Takmičari uglavnom biraju tako neke pesme koje su, da kažem, jednostavnije. Već su ljudi čuli većinu stvari. U drugim vrstama takmičenja je dosta bilo strane muzike, dosta tih nekih muzičkih pravaca", rekla je Aleksandra u Premijeri i dodala:

 U Srbiji imamo problem kada se ukazuje na nedostatke. Svako od nas ima problem sa tim... Tako da eto, ja nisam stroga, nego sam veoma objektivna", zaključila je pevačica.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.