Aleksandra Radović iskritikovala ćerkicu da prilikom plakanja nije koristila vibrato

Izvor: Njuz.net, 29.Dec.2012, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Radović iskritikovala ćerkicu da prilikom plakanja nije koristila vibrato

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Aleksandra zadovoljna ćerkinim ulaskom u donje lage, ali ne i krešendom

BEOGRAD, 29. decembar 2012, (Njuz) – Poznata pevačica Aleksandra Radović strogo je iskritikovala svoju dvogodišnju ćerku Ninu, koja tokom plakanja u petak uveče nije dovoljno koristila vibrato.

Aleksandra je, kako saznaje Njuz, rekla da je Ninin ulazak u donje lage bio fenomenalan, ali da je propustila da napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << krešendo na kraju.
- Kada je počela da plače, zvučalo je kao da će obogatiti melodiju trilerima. Ona inače ima divne visine, ali u jednom trenutku počela da koristi previše ukrasa – požalila se Aleksandra jednom svom prijatelju.
- Već mesecima joj govorim da kada plače proba da obrati pažnju pri prelasku iz punog plača u falset, ali ovog puta me nije poslušala. Iako ima divne visine, flah je tokom poslednjeg plakanja mogao da bude bolji – smatra naša poznata pevačica i dodaje da će morati ozbiljno da porade i na lepim valerima i glisandu.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.