Konuzin se sastao sa kosmetskim Srbima

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2011, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konuzin se sastao sa kosmetskim Srbima

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin razgovara danas u zgradi opštine u Leposaviću sa čelnicima lokalnih samouprava sa severa Kosova o ruskom konvoju sa humanitarnom pomoći koje je Euleks zadržao na administrativnom prelazu Jarinje sa centralnom Srbijom.

Očekuje se da će predstavnici ambasade Rusije upoznati čelnike Leposavića, Kosovske Mitrovice, Zvečana i Zubinog Potoka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa zaključcima sinoćnje konferencije u Briselu gde su ruski i evropski zvaničnici razgovarali o rešenju za ruski konvoj koji stoji na prelazu Jarinje.

Na samom prelazu, međutim, nema novih dešavanja, jer je na terminalu jedan kamion, dva su prešla na područje Kosmeta dok su ostali u Rudnici, u centralnoj Srbiji.

Portparolka u Evropskoj komisiji Maja Kocijančič rekla je sinoć da je rešenje dogovoreno, ali za sada nisu poznati detalji plana.
Pogledaj vesti o: Aleksandar Konuzin,   Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.