Ćerka Željka Joksimovića nudi brak preko Fejsbuka!

Izvor: Kurir, 07.Maj.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Željka Joksimovića nudi brak preko Fejsbuka!

Mina je putem društvene mreže Fejsbuk javno uputila ponudu za brak, a dečko koji je osvojio njeno srce je Luka Šulić, član hrvatske grupe "2 Cellos"

U svakoj šali ima i istine.

Mina Joksimović zaprosila je Luku Šulića putem Fejsbuka! Devetnaestogodišnja ćerka Željka Joksimovića i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << z prvog braka na svom profilu objavila je fotografiju dvadesetšestogodišnjeg hrvatskog muzičara iz sastava 2 Cellos, na koju ga je tagovala i napisala poruku iznad nje:

- Hej, ćao, Luka, oženi me!

Pozvali smo Minu u želji da nam ispriča kako se upoznala s mladim i talentovanim čelistom, te čime ju je osvojio, ali se ispostavilo da se njih dvoje još ne poznaju lično.

Nedostupan za muštuluk

- To je bila šala i moja fascinacija Lukom Šulićem i njegovim velikim talentom. A pretpostavljam da bi moji bili blagonakloni prema takvom izboru partnera, da to bude Luka Šulić - odgovorila je Joksimovićeva naslednica.

Za razliku od nje, tata Željko imao je priliku da vidi Šulića izbliza kad se sa svojim kolegom Stjepanom Hauserom pojavio u revijalnom delu prve lajv emisije „X faktora“, u kojoj je naš kantautor bio jedan od članova žirija. Možda je na njih dvojicu tad i gledao blagonaklo u profesionalnom smislu, ali nismo baš tako sigurni da bi se složio i s tim da mu jedan od ove dvojice hrvatskih čelista bude zet.

Pokušali smo da dobijemo Željka, ali je do zaključenja broja ostao nedostupan. Ni od Luke nismo dobili izjavu pošto je u Americi.

Seksi fotke

Inače, Mina je u skorije vreme zaintrigirala javnost svojim seksi fotkama na društvenim mrežama. Ranije se s tatom pojavljivala na nekim manifestacijama, dok je još uvek bila dete. A onda je počela da izbegava takva okupljana. Kad je rešila da ponovo pokaže sebe, malo ko je ostao ravnodušan kad je video kako izgleda. Ona studira sada na Muzičkoj akademiji i tamo pokazuje raskošni talenat, koji je nasledila pre svega od oca.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mina Joksimović nudi brak preko društvenih mreža (Foto)

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2014

Mina Joksimović, ćerka našeg poznatog kantautora Željka Joksimovića, je na društvenoj mreži Fejsbuk ponudila brak, i to nikome drugome do violončelisti Luki Scaron;uliću, članu grupe "2 Cellos ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.