Vošin apel pred revanš sa Sampdorijom

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vošin apel pred revanš sa Sampdorijom

Fudbalski klub Vojvodina obratio se u sredu navijačima koji planiraju dolazak na revanš susret sa Sampdorijom apelujući da na vreme dođu na stadion i da poštuju odrednice sa karata.

Superligaš iz Novog Sada u četvrtak igra revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv italijanske Sampdorije. S obzirom na to da je utakmica izazvala veliko interesovanje kod navijača očekuje se da tribine stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Karađorđe" budu ispunjene do poslednjeg mesta.

S tim u vezi u sredu su se oglasili iz fudbalskog kluba Vojvodina i uputili nekoliko važnih informacija i apela navijačima koji planiraju dolazak na stadion.

Kapije "Karađorđa" biće otvorene od 18.30 pa se navijačima preporučuje da na vreme dođu kako bi se izbelge gužve. Pored redovne kontrole, karte će se očitavati zbog čega je neophodno da svaki navijač ispoštuje odrednice sa ulaznica koje se tiču tribine, sektora i ulaza.

Na ulazu broj 4 na Zapadu, očekuje se otežan prolazak gledalaca zbog toga što ga koristi i ekipa Radio-televizije Vojvodina, pa su iz FK Vojvodina zamolili za razumevanje i strpljenje.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije zakazana je za četvrtak od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostalo još samo 1.000 karata za meč Vojvodina-Sampdorija

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2015

Skoro sve ulaznice za revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije su rasprodate i ostalo je još samo oko 1.000 karata za severnu tribinu...Preostale ulaznice se po ceni od 200 dinara mogu kupiti isključivo u navijačkom šopu "Firma" koji se nalazi na severnoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.