Odlažu se mečevi Superlige zbog Parade ponosa

Izvor: Radio 021, 23.Sep.2014, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlažu se mečevi Superlige zbog Parade ponosa

Direktor fudbalske Superlige Srbije Vladimir Bulatović najavio je da će u slučaju održavanja Parade ponosa u Beogradu biti odložene utakmice 7. kola predviđene za sledeći vikend.

"U stalnoj smo komunikaciji sa policijom, čekamo odgovor do srede ili četvrtka, kada će biti poznato da li će se za vikend igrati kolo ili ne", rekao je Bulatović.

On je potvrdio da će, ukoliko Parada ponosa bude održana u nedelju, biti odloženo kompletno 7. kolo Superlige, a ne samo utakmice u Beogradu.

Novi termin odigravanja utakmica u tom slučaju bio bi određen naknadno.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Odlažu se mečevi prvenstva Srbije u fudbalu ako se održi Parada ponosa

Izvor: Blic, 23.Sep.2014

Direktor fudbalske Superlige Srbije Vladimir Bulatović izjavio je da će utakmice sedmog kola planirane za vikend biti odložene ako u nedelju u Beogradu bude održana Parada ponosa..."U stalnoj smo komunikaciji s policijom, čekamo odgovor do srede ili četvrtka, kada će biti poznato da li će se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.