Ajrlend produžio ugovor sa Stoukom

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajrlend produžio ugovor sa Stoukom

Bivši fudbalski reprezentativac Irske Stven Arjlend produžio je ugovor sa Stoukom do 2017. godine.

"Veoma je važno za svakog igrača da oseti da ga klub želi i bude deo porodice, iskren da budem, nisam bio u takvoj situaciji već duže vreme. Sve to osetio sam ovde u Stouku i nisam mogao da izaberem bolje mesto. Takođe, drago mi je što sam uspeo da uspostavim dobar odnos sa navijačima", rekao je Ajrlend za klupski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sajt.

On je u dosadašnjem delu sezone odigrao 25 utakmica i postigao tri gola za tim Marka Hjuza. Tokom karijere nosio je dresove Njukasla, Aston Vile i Mančester sitija.

Fudbalskoj javnosti ostao je upamćen zbog načina na koji je izgubio mesto u reprezentaciji Irske. Naime, u septembru 2007. slagao je tadašnjeg selektora Stiva Stauntona da mu je umrla baka kako bi napustio nacionalni tim i bio sa devojkom, i to uoči meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Češke.

Mediji su kasnije saznali da je baka živa i zdrava, a irski fudbaler je pokušao da se izvuče sa novom laži, odnosno da mu je preminula druga baka, očeva majka, ali i to se ispostavilo kao netačno, pa više nije pozivan u reprezentaciju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.