Slavica Đukić Dejanović: Poražavajuće ono što se dogodilo profesoru u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 10:32

Slavica Đukić Dejanović: Poražavajuće ono što se dogodilo profesoru u Bačkoj Palanci

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je poražavajuće što je profesora u Bačkoj Palanci pretukao učenik i da svi treba da se zapitamo šta možemo da uradimo da se takve stvari više ne dese.
Ona je za televiziju Prva kazala da nastavnik iz Bačke Palanke, koji je 26 godina svog profesionalnog života proveo u prosveti, koji ima petoro unučadi i koji se pripremao psihološki i zakonski za penziju, nikako nije zaslužio ovu vrstu degradacije.
"Poražavajuće je ovo što se dogodilo i zapravo kad govorimo o pravim autoritetima, o sistemu vrednosti, pre svega kada je reč o mladim ljudima, adolescentima, onda svi moramo da se zapitamo šta sami mžemo da uradimo da se neke stvari...
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đukić Dejanović o prebijanju profesora u Bačkoj Palanci: Svi da se zapitamo šta možemo da uradimo

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2024

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je da je poražavajuće što je profesora u Bačkoj Palanci pretukao učenik.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.