Ruski biznismen tvrdi da je otac trećeg deteta Klaudije Šifer

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski biznismen tvrdi da je otac trećeg deteta Klaudije Šifer

Ime nemačkog supermodela Klaudije Šifer našlo se usred skandala budući da ruski biznismen Aleksandar Gavrilov tvrdi da je devojčica koju je manekenka rodila prošle godine njegova, a ne kćerka Klaudijinog muža Metjua Vona.

Aleksandar Gavrilov predao je zahtev za utvrđivanje očinstva male Kozime Vajolet jer kako je rekao želi da učestvuje u devojčicinom odrastanju.

Ovaj ruski biznismen naveo je da je sa slavnom manekenkom proveo četiri strastvene noći u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << moskovskom hotelu, kao i da su se upoznali preko interneta i da on nije znao ko je ona zapravo, te da je iz te afere rođena Kozima, inače treće dete koje je ona dobila u braku sa režiserom Metjuom Vonom.

Predstavnik za štampu Klaudije Šifer već je izdao demanti u kome ona tvrdi da dotičnog čoveka i ne poznaje, te da su u pitanju potpune laži i besmislice.

Zanimljivo je da je slična priča pre nekoliko meseci bila vezivana i za supruga Klaudije Šifer, Metjua Vona koga su tabloidi imenovali kao oca deteta glumice Dženuari Džons sa kojom je sarađivao na jednom filmu, što je on tada takođe demnatovao.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSKI BIZNISMEN: JA SAM OTAC ĆERKE KLAUDIJE ŠIFER

Izvor: Kurir, 15.Dec.2011

Klaudija Šifer našla se u poprilično nezgodnoj situaciji. Naime, ruski preduzetnik Aleksander Gavrliov izjavio je da je sa Klaudijom uživao u strastvenim noćima posle susreta u Moskvi...Dodao je i kako je manekenku upoznao preko interneta. Da biznismen misli ozbiljno dokazuje i činjenica da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.