Novak: Naš anđeo se zove Stefan! Ponosan sam na moju divnu suprugu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Naš anđeo se zove Stefan! Ponosan sam na moju divnu suprugu

Čestitke Novaku i Jeleni Đoković stižu sa svih strana, pošto su sinoć postali roditelji dječaka Stefana.

Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena sina su nazvali Stefan.

"Naš anđeo Stefan se rodio, veoma sam ponosan na moju prelepu suprugu Jelenu. Hvala puno svima na podršci", napisao je ponosni otac na Tviteru.

Najbolji srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Novak Đoković i njegova supruga Jelena postali su sinoć roditelji dječaka. Jelena se porodila u Monte Karlu, a mama i beba se osjećaju dobro.

Porodica Đoković je sinoć počela slavlje u svom stanu na Novom Beogradu. Gala proslava očekuje se narednih dana.

Novak se povodom radnosne vijesti oglasio i na Fejsbuku:

"Mi smo sada trojac i presrećni smo!!! Ponosan sam na moju divnu suprugu koja je rodila našeg prvog anđela Stefana. Hvala vam svima", napisao je Novak, a čestitke su pristigle sa svih strana.

Iako se u toku večeri niko od članova porodice, kao ni Novakovih kolega nije zvanično oglašavao, čestitke fanova najboljeg svjetskog tenisera pristižu sa svih strana, piše Blic.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Twiter

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novakov sin se zove Stefan

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2014

Novak i Jelena sina su nazvali Stefan. - Naš anđeo Stefan se rodio, veoma sam ponosan na moju prelepu suprugu Jelenu. Hvala puno svima na podršci - napisao je Novak Đoković na Tviteru. Prvi reket sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena postali su sinoć roditelji. Jelena se porodila u Monte...

Nastavak na Večernje novosti...

Bilbordom čestitali rođenje naslednika Novaka Đokovića

Izvor: Tracara.com, 22.Okt.2014

Verovali ili ne – u Beogradu je danas osvanuo bilbord kojim se Novaku Đokoviću i Jeleni Ristić čestita naslednik! Na ogromnom plakatu, razvučenom iznad restorana Novak na Novom Beogradu stoji “Rođen Stefan! Novi Đoković, No1″. Verovali ili ne (foto: Novosti) Jelena Đoković porodila...

Nastavak na Tracara.com...

Srđan i Dijana Đoković: Ovo su najsrećniji trenuci u našim životima

Izvor: Kurir, 23.Okt.2014, 07:09

Ovo je prevelika radost za mene. Neizmerno se radujemo moja porodica i ja, rekla je Dijana Đoković..Srđan Ðoković nastavio je da slavi rođenje prvog unučeta Stefana i tokom jučerašnjeg dana. ..Otac najboljeg tenisera planete okupio je prijatelje na ručku u restoranu svog sina Novaka na Novom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.