Đokovići dali sinu ime Stefan

Izvor: Politika, 22.Okt.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovići dali sinu ime Stefan

Mediji iz celog sveta preneli su vest da je najbolji teniser sveta postao otac, a čestitke stižu sa svih strana

„Rodio se Stefan, naš anđeo”, napisao je na „TviteruNovak Đoković. I na zvaničnom sajtu najboljeg srpskog tenisera objavljena je vest da su Jelena i Novak postali roditelji zdravog dečaka, da je porođaj dobro prošao i da se i majka i beba osećaju dobro.

Nagađanja da li će rođenje sina poremetiti Đokovićeve planove >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u vezi sa predstojećim turnirom, teniser je prekinuo , objavivši na sajtu da će provesti nekoliko dana s porodicom, a da onda putuje u Pariz gde na masters turniru brani šampionsku titulu.

Jelena se porodila u utorak uveče u Nici na francuskoj Azurnoj obali, blizu Monaka čiji su Đokovići rezidenti. Vest se brzo proširila po društvenim mrežama, izazivajući lavinu čestitki.

Novopečenim roditeljima čestitke su uputili i naša najbolja teniserka Ana Ivanović, Boris Beker... Kompanija „Pežo” je na profilu na „Tviteru” čestitala Novaku, ambasadoru brenda, uz sliku automobila igračke i porukom da „čeka malog Stefana”. Čestitke su objavljene i na profilima Dejvis kupa i Australijen opena.

Vest da je najbolji teniser sveta postao otac preneli su mediji iz celog sveta. „Dejli mejl” podseća da su Jelena i Novak zajedno od 2006, a da su se letos venčali u Crnoj Gori, nekoliko dana pošto je on na Vimbldonu osvojio sedmi grend slem. „Biznisvik” piše da se top teniser pridružio top klubu teniskih očeva. Od trenutno prvih pet igrača na svetu samo dvojica imaju decu. Švajcarac Rodžer Federer otac je dva para blizanaca, a njegov zemljak Stan Vavrinka ima ćerku. Vest o rođenju Đokovićevog naslednika su na sajtovima objavili i „Vašington post”, magazin „Helou”, „Ej-Bi-Si njuz”, hrvatski informativni portali i svi vodeći sajtovi koji prate tenis.

Hrvatski „Dnevnik” je preneo i zanimljivost da se internetom proširila lažna fotografija malog Stefana. Naime, na društvenim mrežama se uz vest da su Đokovići postali roditelji delila i lajkovala fotografija bebe koju u porodilištu drži medicinska sestra, navodno prva fotografija Stefana koju su objavili roditelji. Ipak, kako ni Jelena ni Novak do juče po podne nisu na zvaničnim profilima na mrežama objavili fotografiju prvenca, pojavila se sumnja da je fotografija lažna.

J. J. K.

objavljeno: 22.10.2014.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.