Đoković učestvuje na turniru u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković učestvuje na turniru u Parizu

Srpski teniser Novak Đoković saopštio je danas da će učestvovati na Masters turniru u Parizu, koji počinje sledeće nedelje, iako je juče postao otac.

Kako je naveo na svom zvaničnom sajtu, on će narednih nekoliko dana provesti sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom u Monte Karlu.

Đoković je na svom Fejsbuk profilu naveo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << presrećan zbog rođenja svog prvog deteta.

"Mi smo sada trojac i presrećni smo!!! Ponosan sam na moju divnu suprugu koja je rodila našeg prvog anđela Stefana. Hvala vam svima", rekao je prvi igrač sveta.

Novak Đoković i Jelena Ristić venčali su se 10. jula na Svetom Stefanu, nekoliko dana pošto je Đoković osvojio drugu titulu na Vimbldonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ðoković potvrdio učešće u Parizu

Izvor: Press, 22.Okt.2014

. Prvi teniser sveta Novak Ðoković potvrdio je danas da će posle nekoliko dana provedenih sa novorođenim sinom Stefanom i suprugom Jelenom otputovati u Pariz, gde brani titulu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.