Manekenka novo pojačanje B92 (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka novo pojačanje B92 (FOTO)

Dejana Živković, učesnica "Prvog modela Srbije" i bivša devojka fudbalera, vodiće "Bulevar delikates".

Foto: Instagram/DejanaZivkovic

Dejana (22) je široj javnosti poznata kao učesnica takmičenja "Prvi model Srbije", ali i bivša devojka fudbalera Vladimira Stojkovića i Milana Lole Smiljanića, kao i rukometaša Vlade Mandića.

Dejana će biti nova voditeljka "Bulevar delikatesa", emisije koja se emituje u noćnom terminu na televiziji B92.

Dejana za "Kurir" nije htela da komentariše ovu priču, dok je PR služba B92 potvrdila da će lepa brineta biti njihovo novo TV lice.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejana Živković postaje voditeljka

Izvor: Story, 26.Nov.2014

Dvadesetdvogodišnja manekenka Dejana Živković novo je pojačanje emisije Bulevar delikates, koja se emituje vikendom na TV B92...Dejana Živković, foto: Story arhiva..Bivša devojka golmana Vladimira Stojkovića, rukometaša Vlade Mandića i fudbalera Milana Lole Smiljanića u ulozi domaćina zameniće...

Nastavak na Story...

Dejana Živković novo lice TV B92

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2014

Manekenka Dejana Živković (22), u medijima češće nazivana kao "Stojketova bivša", postaće novo lice televizije B92. Dejana će ubuduće voditi emisiju "Bulevar delikates"...Dejana Živković imenom i prezimenom.. ..Dejana će umesto "Zvezdine zvezde" Katarine Srećković, koja je prvobitno trebalo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.