Troicki: Ne mogu da igram Dejvis kup

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki: Ne mogu da igram Dejvis kup

Srpski teniser Viktor Troicki izjavio je da neće biti u sastavu Dejvis kup tima koji će u septembru u Indiji igrati u baražu Svetske grupe.

Viktor se vratio na teren posle jednogodišnje suspenzije i prioritet mu je da odigra što više mečeva kako bi ušao u top 100, a put u Indiju bi ga usporio u toj nameri.

- Neću igrati, biće to prvi meč da nisam u njemu, a mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da budem. Ali ostali teniseri su u boljoj formi, igraju veće turnire, bolje su rangirani. Mogu da pobede i bez mene. Drugo, mnogo bih izgubio ako bih otišao u Indiju. Prekinuo bih niz turnira u Evropi, sa šljake bih otišao na beton, na drugi kontinent.

Moj glavni cilj je da što pre uđem u prvih 100, a odlazak u Banglor bi me poremetio - rekao je Troicki, koji neće učestvovati ni na US Openu jer su ga organizatori odbili i pored njegove želje i zalaganja Novaka Đokovića.

(A. V.)
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Viktor Troicki: Neću igrati za Srbiju u Dejvis kupu

Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2014

Srpski teniser Viktor Troicki, koji od ove sezone ponovo može da se takmiči nakon jednogodišnje suspenzije, izjavio je da neće pomoći reprezentaciji Srbije u Dejvis kupu, u meču baraža Svetske grupe.. . Troicki je naveo da će to biti prvi mečevi koje neće odigrati u dresu „Orlova“ iako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.