Izvor: JUGpress.com, 11.Maj.2024, 09:24

Održani “Dani karijere u Vlasotincu”

VLASOTINCE
Sa ciljem da osmake usmere na srednje stručne škole, srednjoškolce na visoke škole i fakultete, a mlade nezaposlene upoznaju sa mogućnostima zapošljavanja u Vlasotincu i okolini, danas je u okviru projekta Omladinski fondovi Tehnička škola iz Vlasotinca, u Sportsko – rekreativnom centru “Vlasina” organizovala manifestaciju “Dan karijere u Vlasotincu” .
Svojevrsni sajam ove godine realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa opštinom Vlasotince, a u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji”, koji sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i turizma. Osnovni cilj manifestacije je promocija daljeg školovanja i zapošljavanja....

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.