Janko Tipsarević razotkrio novu vezu Viktora Troickog

Izvor: Story, 28.Jun.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko Tipsarević razotkrio novu vezu Viktora Troickog

Proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević objavio je fotografiju na svom Instagramu ne sluteći da je otkrio novu vezu Viktora Troickog

Naime na fotografiji na kojoj se nalaze naši teniseri sa porodicama, Novak Đoković sa suprugom Jelenom, Nenad Zimonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa suprugom Minom, kao i Janko Tipsarević sa Biljanom i ćerkicom Emili, nalazi se i Viktor Troicki. Ipak to ne bi bilo čudno da nije romantičnom zagrljaju sa novom devojkom.

Iako se ne vidi jasno o kome se radi, mnogi komentarišu kako se Viktor nakon raskida sa Sofijom Milošević već pomirio sa bivšom devojkom Sunčicom Travicom, koja izgleda gotovo identično kao devojka sa fotografije.

Iako nije imao nameru, izgleda da je Janko razotkrio novu vezu Viktora Troickog.

Izvor: Story.rs
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Odao ga Janko Tipsarević: Nova devojka Viktora Troickog na zajedničkoj fotografiji

Izvor: B92, 28.Jun.2015

Srpski teniser Janko Tipsarević objavio je fotografiju na Instagram profilu, a onda su usledila medijska nagađanja da je na fotografiji nova devojka Viktora Troickog...Na fotogafiji se mogu videti naši teniseri sa porodicama. Novak Đoković sa suprugom Jelenom, Nenad Zimonjić sa suprugom Minom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.