Čengduu - Pao i Bagdatis, Viktor u četvrtfinalu!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čengduu - Pao i Bagdatis, Viktor u četvrtfinalu!

Jedini preostali srpski predstavnik na turniru u Čengduu Viktor Troicki obezbedio je plasman u četvrtfinale, pošto je rano jutros savladao Kipranina Markosa Bagdatisa.

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Čengduu pošto je pobedio 36. tenisera sveta Kipranina Markosa Bagdatisa u tri seta, 6:3, 4:6, 6:2.

Troicki, 32. igrač sveta pobedio je za sat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 45 minuta. On je pet puta oduzeo servis Bagdatisu, koji je napravio tri brejka.

Šesti nosilac na turniru Troicki će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela drugog nosioca Australijanca Nika Kirjosa i Kevina Andersona iz Južne Afrike.

Srpski teniser do sada nije igrao sa 15. igračem sveta Kirjosom, dok je protiv 45. na ATP listi Andersona igrao tri puta i ostvario jednu pobedu i to u njihovom prvom duelu 2011. godine na turniru u Vašingtonu (6:3, 6:3).

Anderson je ove godine pobedio Troickog na Mastersu u Kanadi (7:6, 6:3) i prošle godine na turniru u Akapulku (3:6, 6:3, 6:3).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.