Torta “Beogradski pobednik” za Novaka

Izvor: Blic, 22.Maj.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torta “Beogradski pobednik” za Novaka

Beogradski “Salon slatkiša”, u saradnji sa kućom “Stamevski”, koja se bavi proizvodnjom torti i kolača, prilikom dodele godišnjih nagrada Privredne komore Beograda, uručiće jedinstvenu tortu “Beogradski pobednik”, specijalno izrađenu za srpskog tenisera, Novaka Đokovića.

Svečano uručenje ovog nesvakidašnjeg priznanja biće 23. maja u "Sava centru”. Tortu če uručiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković, direktorka "Salona slatkiša” Vesna Vlatković i vlasnik kuće "Stamevski” Aleksandar Stamevski. U ime našeg najboljeg tenisera, tortu u obliku spomenika na Kalemegdanu, visine oko jedan metar, primiće njegova majka Dijana Đoković.

- Ovim gestom na simboličan način iskazani su poštovanje i ljubav prema ovom mladom čoveku i sportisti, koji je tako mnogo učinio za pozitivan imidž naše zemlje u inostranstvu, kao i to da se svi zajedno osećamo pobednički i ponosno. Novaku smo poželeli da postane "broj jedan” u svetu, a divan je sticaj okolnosti da je to ujedno bila i rođendanska čestitka, kažu u "Salonu slatkiša”.

Torta će tog dana do 19.30 sati biti izložena ispred svečane sale "Sava centra”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte Đokovića u ulozi Meštrovićevog Pobednika

Izvor: Blic, 23.Maj.2011, 16:45

Iako je proslavio rođendan u Parizu, na Novaka Đokovića misle i u Beogradu. Naime, Beogradski salon slatkiša spremio je Doboš tortu nazvanu "Beogradski pobednik", koja će večeras biti uručena Novakovoj majci Dijani povodom 24. rođendana srskog šampiona. ..Beogradski salon slatkiša (BSS), u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.