Dodeljene nagrade „Beogradski pobednik

Izvor: Studio B, 23.Maj.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene nagrade „Beogradski pobednik"

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić uručio je večeras u „Sava centru" jednu od nagrada „Beogradski pobednik" kompaniji „Tetrapak".

Ova priznanja Privredna komora Beograda tradicionalno dodeljuje kompanijama i pojedincima za natprosečne rezultate u privređivanju, razvoju i doprinosu uspešnosti beogradske privrede.

- Zadatak svih nas u ovom trenutku je da podržimo našu privredu i ekonomiju, jer sve ono što radimo ima pun smisao ako uposlimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << građane, a to najbolje rade uspešni privrednici. Nagrade „Beogradski pobednik" su važne i za Privrednu komoru Beograda i za grad, ali su najvažnije za domaću privredu i predstavljaju podsticaj za sve privrednike da budu još bolji i uspešniji. Grad Beograd će ovom podsticaju i ubuduće dati punu podršku - rekao je Aleksandar Antić.

Godišnje nagrade „Beogradski pobednik" za 2010. godinu pored „Tetrapaka" dobili su „Komercijalna banka Beograd", „Koka-kola Srbija", „MB Gas Oil", JP PTT saobraćaja „Srbija", „Poslovni objekti" i „Kopernikus". Nagradu „Poslovna žena godine" dobila je generalna direktorka kompanije „Ringier Axel Springer" Jelena Drakulić-Petrović, a nagradu „Poslovni čovek godine" generalni direktor „Telekoma Srbije" Branko Radujko.

Plakete su dobili JKP „Parking servis", generalni direktor preduzeća „Dunav" iz Grocke Petar Stojanović i urednik i voditelj emisije „Sat" Mirko Alvirović.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.