Stefanović o skandiranju SPS: Toliko o Dačićevoj lojalnosti

Izvor: Blic, 10.Apr.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović o skandiranju SPS: Toliko o Dačićevoj lojalnosti

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da skandiranje članova SPS "Vučiću, pederu" uoči i posle mitinga te stranke u beogradskoj Areni potvrđuje koliko su naprednjaci bili u pravu kada su govorili o Dačićevoj lojalnosti i privrženosti.

"Čestitamo im na pristojnosti. Sada svi građani mogu da vide da smo bili u pravu i kada smo govorili koliko će se lako i brzo ujediniti u borbi za vlast, a na narodu je da izabere da li žželi prošlost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili budućnost", prokomentarisao je Stefanović za Tanjug jučerašnje uvrede upućene lideru SNS.

Pročitajte još:

"To (skandiranje) najbolje govori koliko smo bili u pravu kada smo govorili o Dačićevoj lojalnosti i privrženosti", ocenio je Stefanović.

Grupa aktivista SPS-a ispred beogradske Kombank Arene danas je na sav glas skandirala uvrede na račun predsednika Vlade Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Naime, grupa od petnaestak aktivista SPS-a praćena trubačima na sav glas je uzvikivala pozanatu parolu: "Vučiću, pederu!"
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prostakluci i uvrede: Kraj saradnje Vučić - Dačić?

Izvor: Mondo, 10.Apr.2016

Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić odgovorio je danas na uvrede i prostakluke koje su na njegov račun izrekli socijalisti pred jučerašnji miting u Beogradskoj areni...Foto: Tanjug, Nemanja Jovanović...."Mnogo im hvala na tome. Ni sanjao nisam da to tako iskreno misle. A jedino što se...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.