Prostakluci i uvrede: Kraj saradnje Vučić - Dačić?

Izvor: Mondo, 10.Apr.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostakluci i uvrede: Kraj saradnje Vučić - Dačić?

Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić odgovorio je danas na uvrede i prostakluke koje su na njegov račun izrekli socijalisti pred jučerašnji miting u Beogradskoj areni.

Foto: Tanjug, Nemanja Jovanović



"Mnogo im hvala na tome. Ni sanjao nisam da to tako iskreno misle. A jedino što se meni čini jeste da su tim porukama rekli mnogo više o sebi nego o meni i politici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koju vodim"
rekao je Vučić za  "Alo".

O ovom uvredljivom skandiranju oglasio se i potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović, koji je izjavio da vikanje članova SPS "Vučiću, pederu" uoči i posle mitinga u beogradskoj Areni potvrđuje koliko su naprednjaci bili u pravu kada su govorili o "Dačićevoj lojalnosti."

 "Čestitamo im na pristojnosti. Sada svi građani mogu da vide da smo bili u pravu i kada smo govorili koliko će se lako i brzo ujediniti u borbi za vlast, a na narodu je da izabere da li želi prošlost ili budućnost", prokomentarisao je Stefanović za Tanjug jučerašnje uvrede upućene lideru SNS na mitingu SPS.

"To (skandiranje) najbolje govori koliko smo bili u pravu kada smo govorili o Dačićevoj lojalnosti i privrženosti", ocenio je Stefanović.

Aktivisti SPS iz Surdulice su u pratnji trubača juče ispred "Beogradske arene", uputili uvrede na račun premijera Vučića. Na internetu je objavljen i snimak tog događaja:



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Torbica: Sramotne uvrede na račun premijera, dokle će rukovostvo SPS-a biti licemerno

Izvor: Blic, 10.Apr.2016

Član predsedništva Pokreta socijalista Bojan Torbica izjavio je danas da su na konvenciji SPS-a održanoj juče u beogradskoj Areni izrečene sramotne uvrede na račun predsednika Republičke Vlade i predsednika SNS Aleksandra Vučića i da je na taj način deo članova i rukovodstva SPS-a zahvalio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.