Samo za žene: Muški ples oko šipke!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2009, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo za žene: Muški ples oko šipke!

Svetsko prvenstvo u plesanju oko šipke održano je nedavno u glavnom gradu Japana. Koliko god čudno zvučalo, i muškarci su na tom turniru pokazali šta znaju.

"Iskreno, još uvek sam u šoku. Nisam uopšte mislio da ću pobediti, takmičenje je bilo vrlo teško", objasnio je 25- ogodišnji Dave Kahl iz Australije nakon osvajanja prvog mesta u muškoj kategoriji.

Kahl odlazi u istoriju kao prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << muški pobednik u takmičenju u plesu oko šipke dok je njegov kolega iz Španije Simonko Saimas, inače cirkuzant, muzičar i gimnastičar, svoje mestu u "dvorani slavnih" zaslužio najboljim umetničkim utiskom.

"Želeo sam da pokažem nešto sasvim drugačije od stereotipne slike plesa oko šipke. Drago mi je što je na ovom takmičenju muški ples dostigao vrlo visoke standarde", zaključio je Kahl.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO: Pogledajte prvog muškog pobjednika u plesu na štangi

Izvor: Cafe.ba, 07.Dec.2009

Svjetsko prvenstvo u plesanju na štangi održano nedavno u glavnom gradu Japana, zbližilo je ženske, ali i muške takmičare. Koliko god čudno zvučalo, i muškarci su na tom turniru pokazali šta znaju.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.