Reprogram dugova za večite

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2012, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprogram dugova za "večite"

BEOGRAD -

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će, u slučaju fudbalskih klubova Crvena Zvezda i Partizan, kao i košarkaškog kluba Partizan, morati da se ide na reprogram poreskih dugova i ocenio da je bila dobra odluka Elektroprivrede Srbije (EPS) da im na sat vremena isključi struju, kako bi shvatili da "država nije njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prćija".

"Ja bežim od toga da budem u upravi klubova. Moje je da pomognem, to je posao države i, kao državni funkcioner, gledam koliko i na koji način, ne ugrožavajući funkcionisanje javnih preduzeća, da pomognemo onima koji su važni za društvo", rekao je Vučić za Novi magazin.

Vučić je rekao da EPS ne može da otpiše, ali može da reprogramira dugovanja.

Za Zvezdu oko 500.000. Za dugove koji nisu prema državi, neka se sami snalaze, poručio je Vučić.

Ako me pitate da li je bilo mnogo neodgovornosti, da ne kažem nešto drugo, u upravljanju Zvezdom, odgovor je da, u najmanju ruku bilo je neodgovornosti, rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   EPS

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reprogram dugova ua Zvezdu i Partizan

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će, u slučaju fudbalskih klubova Crvena Zvezda i Partizan, kao i košarkaškog kluba Partizan, morati da se ide na reprogram poreskih dugova.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.