PANATINAIKOS LAKO PROIV MAKABIJA

Izvor: Kurir, 21.Mar.2012, 03:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANATINAIKOS LAKO PROIV MAKABIJA

Najzaslužniji za pobedu ekipe srpskog stručnjaka Želja Obradovića bili su Dijamantidis, koji je uz 15 poena imao osam asistencija i pet skokova, i Kalates sa 13 poena, tri asistencije i osam skokova

ATINA- Košarkaši Panatinaikosa poveli su u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Makabija iz Tel Aviva sa 1:0 pošto su u Atini savladali izraelskog šampiona sa 93:73 (28:18, 27:16, 24:18, 14:21).

Najzaslužniji za pobedu ekipe srpskog stručnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Želja Obradovića bili su Dijamantidis, koji je uz 15 poena imao osam asistencija i pet skokova, i Kalates sa 13 poena, tri asistencije i osam skokova.

U timu slabog Makabija bolji od ostalih bili su Lengford sa 21 i Smit sa 17 poena.

Četvrtfinalna serija igra se do tri pobede, a naredna utakmica na programu je u četvrtak, takođe u Atini.

Ranije Barselona je pobedila Uniks iz Kazanja rezultatom 78:66.

U sredu se sastaju CSKA Moskva - Bilbao i Montepaski Sijena - Olimpijakos.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

EL: Panatinaikos lako sa Makabijem

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Mar.2012

Košarkaši Panatinaikosa pobijedili su Makabi zsa 93:73 u prvoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige. 'Zeleni' su od početka do kraja kontrolisali meč, vodili su i sa više od 30 poena razlike i zasluženo su došli do trijumfa. Dijamantidis je imao 15 poena, 5 skokova i 8 asistencija, Kalates...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.