Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Potrebna nam je puna "Marakana"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je protivnik u plej-ofu za Ligu Evrope ruski Krasnodar veoma kvalitetan tim, ali i da njegov tim ima kvalitet i ističe da će za uspjeh biti od velikog znacaja da "Marakana" bude puna.

"Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu, u veoma jakom ruskom prvenstvu i to već samo po sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dovoljno govori. Ali, mi smo pokazali da imamo kvalitet i da takođe rastemo kao celina iz meča u meč, što je najvažnije i zato verujem da imamo dosta razloga da budemo pozitivni", rekao je Milojević za sajt kluba.

Poslednje informacije govore da će Crvena zvezda umjesto da prvi meč igra kod kuće, gotovo izvjesno prvo gostovati u Rusiji, jer je i Partizan protiv Videotona, takođe na žrijebu, dobio prvi meč na svom terenu.

Ipak, prema Milojevićevim riječima bitnije je nešto drugo.

"Ono što je najvažnije u ovom dvomeču je da 'Marakana'bude puna i da nas navijači podrže svom snagom, jer kad je tako, a videlo se i u Pragu, dobijamo snagu koju nema nijedan protivnik. Zato nam je potreban pun stadion i velika podrška", poručio je Milojević.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Potrebna nam je puna Marakana

Izvor: B92, 04.Avg.2017

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je Krasnodar kvalitetan rival, ali da njegov tim uz punu Markanu može do grupne faze Lige Evrope.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.