Milojević: Potrebna nam je puna Marakana

Izvor: Večernje novosti, 04.Avg.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Potrebna nam je puna "Marakana"

Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu, u veoma jakom ruskom prvenstvu, kaže Milojević Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je protivnik u plej-ofu za Ligu Evrope ruski Krasnodar veoma kvalitetan tim, ali i da njegov tim ima kvalitet i ističe da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << će za uspeh biti od velikog znacaja da "Marakana" bude puna."Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu, u veoma jakom ruskom prvenstvu i to već samo po sebi dovoljno govori. Ali, mi smo pokazali da imamo kvalitet i da takođe rastemo kao celina iz meča u meč, što je najvažnije i zato verujem da imamo dosta razloga da budemo pozitivni", rekao je Milojević za sajt kluba.Poslednje informacije govore da će Crvena zvezda umesto da prvi meč igra kod kuće, gotovo izvesno prvo gostovati u Rusiji, jer je i Partizan protiv Videotona, takođe na žrebu, dobio prvi meč na svom terenu.Ipak, prema Milojevićevim rečima bitnije je nešto drugo."Ono što je najvažnije u ovom dvomeču je da "Marakana" bude puna i da nas navijači podrže svom snagom, jer kad je tako, a videlo se i u Pragu, dobijamo snagu koju nema nijedan protivnik. Zato nam je potreban pun stadion i velika podrška", poručio je Milojević.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOJEVIĆ POSLE ŽREBA: Moglo je i lakše, ali mi imamo snagu koju nema nijedan protivnik

Izvor: HotSport.rs, 04.Avg.2017

Crvena zvezda će u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv ruskog Krasnodara.. . Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je njegov tim pred velikim iskušenjem.. – Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.