ANA BOLJA OD KAROLINE, JANKO ISPAO

Izvor: Kurir, 14.Mar.2012, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA BOLJA OD KAROLINE, JANKO ISPAO

Srpska teniserka pobedila sa 2:0 Kalorinu Voznijacki, dok je Tipsarević u tri seta izgubio od Davida Nalbadijana

BEOGRAD - Srpski teniseri postigli su polovičan uspeh na Masters turniru u američkom Indijan Velsu - Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale, dok Janko Tipsarević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije uspeo da se plasira u 4. kolo, odnosno osminu finala.

Nekada prva igračica sveta pobedila je u utorka uveče do skora takođe prvu na WTA listi Dankinju Karolinu Voznijacki, sa 2:0 u setovima (6:3, 6:2). Ivanovićeva će za plasman u polufinale u četvrtak igrati protiv Francuskinje Marion Bartoli.

Janko Tipsarević izgubio je u 3. kolu od Argentinca Davida Nalbandijana sa 2:1 u setovima (3:6, 6:3, 3:6).

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nalbandijan eliminisao Tipsarevića

Izvor: Radio 021, 14.Mar.2012

Janko Tipsarević nije uspeo da prebrodi osminu finala turnira u Indijan Velsu izgubivši od 74. igrača sveta, Argentinca Davida Nalbandijana, sa 6:3, 3:6, 6:3.

Nastavak na Radio 021...

Ivanovićeva u četvrtfinalu u Indijan Velsu

Izvor: Studio B, 14.Mar.2012

Srpski teniserka pobedila Karolinu Voznijacki sa 2:0, u meču 3. kola na Masters turniru u američkom Indijan Velsu. ..Nekada prva igračica sveta pobedila je u utorka uveče do skora takođe prvu na WTA listi, Dankinju Karolinu Voznijacki, sa 2:0 u setovima (6:3, 6:2)...Ivanovićeva će za plasman u...

Nastavak na Studio B...

IV: Ana preko Karoline u četvrtini finala

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2012

Na Masters turniru u američkom Indijan Velsu - Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale.

Nastavak na Vesti-online.com...

Optimistično na Bartoli

Izvor: Danas, 14.Mar.2012

Ana Ivanović na turniru u Indijan Velsu demonstrira igru kojom je pre četiri godine došla do prvog mesta na WTA listi pa je pred srpskom teniserkom poklekla do pre mesec dana najbolja teniserka sveta Karolina Voznijacki iz Danske sa ubedljivih 2:0 (6:3, 6:2).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.